Dietonus Купи на Аптека

Dietonus тоа е невозможно да се купи во аптека во р. Македонија. Ова е затоа што производителот произведува мали серии на лекови. Покрај тоа, превоз на стоки ја зголемува својата вредност неколку пати. На официјалниот веб-сајт може да се купи Dietonus за цената. Породувањето е извршено по пошта и на курирска служба. Исплата се должи на фактот дека не се прави разлика купување од одење во аптека.