Коментарите Dietonus

 • Amra

  Телесната тежина со капсули Dietonus. Забележав дека тие се обесхрабри на апетитот. Стана многу помалку одби брашно. По еден месец на билансот на минус 7 кг Несакани ефекти не беше големо чувство.

 • Almedina

  Не се ни сон околу она што може да се ослободи од огромен стомак. Ќерка ми донесе 2 пакети на овие капсули и се понудил да пијат со неа. За еден месец мојот стомак беше помалку од 10 cm Тежина е намален за 12 кг. Сега јас сум среќен со мојата фигура. Предлагам dietonus за да сите мои пријатели.

 • Admir

  Од dietonus постои реален ефект и не е мит. Јас престанав со јадење на брза храна. Го соблече 8 килограми за месец дена, стомакот е намален за 5 видете Мое мислење — ефикасен лек без несакани ефекти. Стана уште повеќе активни. Беше редовно трчање. Се чувствувам добро, нема замор.

 • Almedina

  Дури и по 50 сака да биде убава и витки! Па одлучи да се напие Dietonus на совет од пријател. Студирал композиција и не се најде било каква хемија. Само 100% природни супстанции. По добивањето на средствата, стомакот е намален за 12 cm и се качил на целулитот. Јас се чувствувам толку многу помлади. И тоа за само еден месец!

 • Admir

  Зеде овие капсули пред шест месеци да се отстрани стомак маст. За долго време предводел sedentary начин на живот и погрешно јадење. Резултатот е 100 кг на скали. Еден месец назад 80 kg Сл среќни. Со dietonus стана се повеќе активни и ретко им овозможи на себе мрсна храна.

Коментарите Dietonus
4.3
21